Képzéseink

Közúti tanfolyamok

Közúti tanfolyamok

2 tanfolyam

Tudatában kell lenned azoknak a veszélyeknek, amikkel a veszélyes anyagok közúti szállítása során szembenézhetsz. Biztosítjuk az alapismereteket, hogy egy esetleges balesetnél képes legyél a biztonsági intézkedések megtételére.

Speciális közúti tanfolyamok

Speciális közúti tanfolyamok

2 tanfolyam

Amikor már nem elég az alapvizsga, lásd meg a lehetőséget az ismereteid szélesítésére. Speciális közúti tanfolyamaink lehetővé teszik, hogy  a munkádat szélesebb körben végezhesd biztonságosan.

Vasúti tanfolyamok

Vasúti tanfolyamok

1 tanfolyam

Felkészítünk a veszélyes áruk vasúti fuvarozásával kapcsolatos szabályokra, kezelésére, fuvarozásra, lefejtésre vonatkozó szakfeladatok ellátására. A RID előírásai szerint minden veszélyes áruval kapcsolatba kerülő munkavégző személynek szükséges az alapismeretek megismerése, amit ebben a tanfolyamban megtanulhatsz.

Egyéb speciális tanfolyamok

Egyéb speciális tanfolyamok

2 tanfolyam

Az online képzéseink a rendelkezésedre állnak a munkafolyamatok végrehajtásához az adminisztrációtól az ellenőrzésig. Segítünk, hogy teljesíthesd a veszélyes anyagok szállításának széleskörű feltételeit.

Belvízi tanfolyamok

Belvízi tanfolyamok

0 tanfolyam

A szakértelem és a jogszabályok ismerete kiemelt fontosságú a belvízi veszélyes áru szállítások esetén is. Felkészítünk az ADN alapján, hogy a speciális körülmények között is helyt állj.

Légi tanfolyamok

Légi tanfolyamok

0 tanfolyam

A változó körülmények és fizikai hatások precizitást és szakértelmet igényelnek a levegőben is. Tanfolyamunkkal segítünk a körülményekre való felkészülésben, hogy a veszélyes anyag légi szállításában is maximális biztonságot nyújthass.

Tengeri tanfolyamok

Tengeri tanfolyamok

0 tanfolyam

A különleges körülmények különleges szaktudást igényelnek. Az IMDG kódex ismerete elengedhetetlen lesz számodra, de igyekeztünk könnyen befogadhatóvá tenni a tengeri környezetvédelmi előírásokat is.

Miért tanulj velünk?

Miért tanulj velünk?

Tananyagaink naprakészek, azokat rendszeresen felülvizsgáljuk és aktualizáljuk. A képzések anyagát összeállító oktatóink valódi szakértői az adott témának: nem csak oktatják, hanem veszélyes áru szakértőként napi szinten gyakorlatilag részt is vesznek a szakmai munkában.

Miért tanulj online?

Miért tanulj online?

Internet kapcsolattal bárhol és bármikor eléred a képzéseinket. Rugalmasan, saját időbeosztásodban haladhatsz az egyes tananyagokkal. Online képzéseinkkel pénzt és időt spórolhatsz: azok ugyanis jóval olcsóbbak, mint a hagyományos, oktatóteremhez kötött tanfolyamok.