Speciális közúti tanfolyamok

Amikor már nem elég az alapvizsga, lásd meg a lehetőséget az ismereteid szélesítésére. Speciális közúti tanfolyamaink lehetővé teszik, hogy  a munkádat szélesebb körben végezhesd biztonságosan.

Speciális képzés futároknak

Speciális képzés futároknak

Olyan ismereteket sajátíthatsz el, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a mindennapi munkád során a veszélyes áruk akár mentességgel történő kézbesítésekor szakszerűen járj el.
Speciális képzés Li akkumulátor kezelőknek

Speciális képzés Li akkumulátor kezelőknek

Olyan ismereteket sajátíthatsz el, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Li-akkumulátorokat, mint veszélyes árukat az ADR előírásai szerint szakszerűen kezeld.
Miért tanulj velünk?

Miért tanulj velünk?

Tananyagaink naprakészek, azokat rendszeresen felülvizsgáljuk és aktualizáljuk. A képzések anyagát összeállító oktatóink valódi szakértői az adott témának: nem csak oktatják, hanem veszélyes áru szakértőként napi szinten gyakorlatilag részt is vesznek a szakmai munkában.

Miért tanulj online?

Miért tanulj online?

Internet kapcsolattal bárhol és bármikor eléred a képzéseinket. Rugalmasan, saját időbeosztásodban haladhatsz az egyes tananyagokkal. Online képzéseinkkel pénzt és időt spórolhatsz: azok ugyanis jóval olcsóbbak, mint a hagyományos, oktatóteremhez kötött tanfolyamok.