Általános szerződési feltételek

Felhasználói szerződés

A veszelyesaru.hu üzemeltetője az e-learning keretrendszerében a nap 24 órájában rendelkezésre bocsájtja a tananyagokat és segédleteket a meghirdetett képzési idő alatt.

A veszelyesaru.hu oldal eléréséhez és az online keretrendszerben közzétett képzési anyagok használatához szükséges műszaki feltételeket a felhasználónak – a képzésben résztvevőnek - kell biztosítania.

A veszelyesaru.hu üzemeltetője a weboldal használatával összefüggésben keletkező károkért, veszteségekért nem felel, költségtérítést nem vállal, továbbá nem vállal felelősséget a honlap üzemzavaráért, és az információvesztéséért.

A veszelyesaru.hu üzemeltetője nem felel az illetéktelen betolakodók (hackerek) és vírusok által meghamisított számítógépes rendszerekkel, adatokkal illetve szoftverekkel kapcsolatban felmerülő károkért sem.

Miért tanulj velünk?

Miért tanulj velünk?

Tananyagaink naprakészek, azokat rendszeresen felülvizsgáljuk és aktualizáljuk. A képzések anyagát összeállító oktatóink valódi szakértői az adott témának: nem csak oktatják, hanem veszélyes áru szakértőként napi szinten gyakorlatilag részt is vesznek a szakmai munkában.

Miért tanulj online?

Miért tanulj online?

Internet kapcsolattal bárhol és bármikor eléred a képzéseinket. Rugalmasan, saját időbeosztásodban haladhatsz az egyes tananyagokkal. Online képzéseinkkel pénzt és időt spórolhatsz: azok ugyanis jóval olcsóbbak, mint a hagyományos, oktatóteremhez kötött tanfolyamok.