Jogvédelem

A veszelyesaru.hu weboldalán elhelyezett szöveges tartalmak, képek, letölthető dokumentumok, és egyéb tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak.

Az e-learning keretrendszerben közzétett online tananyagok, segédanyagok a veszelyesaru.hu üzemeltetőjének tulajdonát képezik.

Kizárólag a veszelyesaru.hu üzemeletetőjének előzetes írásbeli hozzájárulásával használható fel a weboldalon található bármilyen tartalom.

Jogosulatlan felhasználás jogszabályba ütközik. Esetleges jogellenes felhasználás szerzői, polgári, illetve büntetőjogi következményeket vonhat maga után.

A veszelyesaru.hu weboldal látogatója - az oldalak használatának megkezdésekor - ezen felhasználási feltételeket magára nézve kötelezőnek fogadja el.

Miért tanulj velünk?

Miért tanulj velünk?

Tananyagaink naprakészek, azokat rendszeresen felülvizsgáljuk és aktualizáljuk. A képzések anyagát összeállító oktatóink valódi szakértői az adott témának: nem csak oktatják, hanem veszélyes áru szakértőként napi szinten gyakorlatilag részt is vesznek a szakmai munkában.

Miért tanulj online?

Miért tanulj online?

Internet kapcsolattal bárhol és bármikor eléred a képzéseinket. Rugalmasan, saját időbeosztásodban haladhatsz az egyes tananyagokkal. Online képzéseinkkel pénzt és időt spórolhatsz: azok ugyanis jóval olcsóbbak, mint a hagyományos, oktatóteremhez kötött tanfolyamok.