Vasúti tanfolyamok

Vasúti tanfolyamok

Felkészítünk a veszélyes áruk vasúti fuvarozásával kapcsolatos szabályokra, kezelésére, fuvarozásra, lefejtésre vonatkozó szakfeladatok ellátására. A RID előírásai szerint minden veszélyes áruval kapcsolatba kerülő munkavégző személynek szükséges az alapismeretek megismerése, amit ebben a tanfolyamban megtanulhatsz.

i-RID-OK-RID alapképzés

i-RID-OK-RID alapképzés

Ez a képzés a RID veszélyes áruk vasúti fuvarozásáról szóló szabályzat alapismereteit tartalmazza, melyek ismerete elengedhetetlen a vasúti veszélyes árukkal kapcsolatos szakfeladatok ellátásához.
Miért tanulj velünk?

Miért tanulj velünk?

Tananyagaink naprakészek, azokat rendszeresen felülvizsgáljuk és aktualizáljuk. A képzések anyagát összeállító oktatóink valódi szakértői az adott témának: nem csak oktatják, hanem veszélyes áru szakértőként napi szinten gyakorlatilag részt is vesznek a szakmai munkában.

Miért tanulj online?

Miért tanulj online?

Internet kapcsolattal bárhol és bármikor eléred a képzéseinket. Rugalmasan, saját időbeosztásodban haladhatsz az egyes tananyagokkal. Online képzéseinkkel pénzt és időt spórolhatsz: azok ugyanis jóval olcsóbbak, mint a hagyományos, oktatóteremhez kötött tanfolyamok.