i - ADR alapképzés
Veszélyesáru.hu

i - ADR alapképzés

A képzés teljes neve:
i-ADR OK ADR2023 küldeménydarabos alapképzés
A képzés rövidített neve:
i-ADR OK ADR2023
A képzés jellege:
online képzés alap szinten
A képzés kezdési időpontja:
bármikor kezdhető
A jelentkezés módja:
online jelentkezés (Az online jelentkezésedet követően a képzésért felelős referensünk 3 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot.)
A képzési díj:
8900 ft + áfa (tartalmazza a bizonyítvány díját)
Képzés zárása:
sikeres teljesítés után tanúsítvány kiállítása
A kapcsolattartó e-mail címe:

Az ADR előírja a veszélyes áruk szállításában résztvevő személyek képzését. A kötelezően elsajátítandó ismeretek 3 modulját egy tananyagba foglaltuk össze: általános, munkakör specifikus, biztonsági.

Online tananyagokkal, segédletekkel és feladatokkal szeretnénk segíteni a felkészülést. A képzés sikeres teljesítése után tanúsítványt állítunk ki.

Miért tanulj velünk?

Miért tanulj velünk?

Tananyagaink naprakészek, azokat rendszeresen felülvizsgáljuk és aktualizáljuk. A képzések anyagát összeállító oktatóink valódi szakértői az adott témának: nem csak oktatják, hanem veszélyes áru szakértőként napi szinten gyakorlatilag részt is vesznek a szakmai munkában.

Miért tanulj online?

Miért tanulj online?

Internet kapcsolattal bárhol és bármikor eléred a képzéseinket. Rugalmasan, saját időbeosztásodban haladhatsz az egyes tananyagokkal. Online képzéseinkkel pénzt és időt spórolhatsz: azok ugyanis jóval olcsóbbak, mint a hagyományos, oktatóteremhez kötött tanfolyamok.