Útmutató

A választott képzésre online módon tudsz jelentkezni.A KÉPZÉSEINK menü alatt tekintsd meg a választott képzésről készített tájékoztatót, majd töltsd ki a jelentkezési lapot, amelyet egy kattintással továbbíthatsz Nekünk.

A jelentkezési lap kitöltésekor ki kell választani a Számodra megfelelő fizetési módot: "Fizetés számla alapján", "Fizetés internetbankból" A közlemény rovatba automatikusan kitöltésre kerül a képzés elnevezése, a szállítási mód kódja, valamint a jelentkező neve.

A szerződés a felek között a Jelentkezés elküldése gombra való kattintással lép életbe, amelyre a távollévők között megkötött szerződés (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet) szabályai vonatkoznak. A Megrendelő a gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja az itt leírt jelentkezési nyilatkozatot. A jelentkező 8 munkanapig élhet az elállási jogával, amennyiben a tanfolyamot még nem kezdte meg, utána az elállási jog nem illeti meg. Kártyabirtokos részéről felmerült reklamáció esetén a reklamáció benyújtásának lehetősége az alábbi email címen lehetséges: elearning@veszelyesaru.hu. Az írásbeli panasz kivizsgálási és megválaszolási határideje 30 nap. Amennyiben a Szolgáltató a panaszt elutasítja, a jelentkezőt írásban tájékoztatja az elutasítás okáról.

A képzéssel kapcsolatos kérdéseidet az elearning@veszelyesaru.hue-mail címre küldd el.

Az adott képzéshez az írásbeli tájékoztatóban megadott időtartamig kapsz hozzáférést! Ha a képzés modulokból áll általános szabály: a modulok tananyagai 1 hétig lesznek elérhetőek. Ha sikeresen teljesítetted például az I. modul tananyagát (a témaköröket záró önellenőrző teszteken minimum 60%-ot teljesítettél) léphetsz tovább a következő modulra. Ez idő alatt lehet az egyes modulokhoz tartozó témaköröket feldolgozni.

Moodle E-learning keretrendszerrel elektronikus oktatáson vehetsz részt.Az elektronikus tananyag interaktív módon segít az új ismeretek elsajátításában!

Ha a képzések modulokból állnak, a jelentkezési lap kitöltésével tudod meg az általad fizetendő képzési díj összegét.A modulok közül van opcionális és kötelezően választható modul is. Az általad választott modulok alapján számítható ki pontosan a fizetendő képzési díj.

Az e-learning keretrendszer segítségével bármikor és bárhonnan elérhető online ismeretszerzés biztosítása!A veszélyes áruk szállításához kapcsolódó állandóan változó és szigorodó jogszabályi előírások figyelembevételével, naprakész ismeretanyagot teszünk közzé.Minden szállítási módhoz (közúti, vasúti, belvízi, tengeri és légi szállításhoz) elkészítjük az online tananyagokat, ezzel segítve a Te és munkatársaid munkáját.

Az online képzés esetén a tananyag feldolgozása egyénileg történik, a tanulás helyszínét és időpontját Te választhatod ki.Az online képzések elérhetők a veszelyesaru.hu oldalon a Belépés menüpont alatt.

A jelentkezésed után a képzési díjról számlát állítunk ki.Ha a 'Fizetés bankkártyával', vagy a 'Fizetés internetbankból' opciót választod, akkor banki átutalásod után állítjuk ki a számlát és postázzuk azt Részedre.Ha a 'Fizetés számla alapján' opciót választod, akkor számlánk postai kézbesítése után a fizetési határidő figyelembevételével tudod utalni a képzési díjat.

A képzés megkezdésének feltétele a képzési díj pénzügyi teljesítése.Ezek után maximum 3 munkanapon belül e-mail-ben kapod meg a keretrendszerbe való belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót.

Az online keretrendszer oldalainak ideális működését a következő technikai követelmények megléte biztosítja Számodra:Operációs rendszer: Windows 7, vagy Windows 8Ajánlott böngészők aktuális verziói: Internet Explorer 11, vagy Firefox 32.0.3 Az online tananyag rendszerkövetelménye: a tananyag 1400*1050-as képernyőméretre optimalizált.Lejátszásához szükséges: Adobe Reader aktuális verziója, Windows Média Player 12 verziója,Videók lejátszásához hangszóró, vagy fülhallgató ajánlott.Támogatott platform asztali számítógép, vagy laptop.

A képzés sikeres teljesítését követően két héten belül a megadott levelezési címre postai úton küldjük meg a tanúsítványodat.

Ha esetleg nem kaptál mindenre választ...

Amnnyiben a fentiekben nem kaptál minden kérdésedre kielégítő választ, akkor ügyfélszolgálatunk a rendelkezésedre áll: elearning@veszelyesaru.hu

Miért tanulj velünk?

Miért tanulj velünk?

Tananyagaink naprakészek, azokat rendszeresen felülvizsgáljuk és aktualizáljuk. A képzések anyagát összeállító oktatóink valódi szakértői az adott témának: nem csak oktatják, hanem veszélyes áru szakértőként napi szinten gyakorlatilag részt is vesznek a szakmai munkában.

Miért tanulj online?

Miért tanulj online?

Internet kapcsolattal bárhol és bármikor eléred a képzéseinket. Rugalmasan, saját időbeosztásodban haladhatsz az egyes tananyagokkal. Online képzéseinkkel pénzt és időt spórolhatsz: azok ugyanis jóval olcsóbbak, mint a hagyományos, oktatóteremhez kötött tanfolyamok.